Page 1 of 1

Forum 5 jaar

Posted: 03 Oct 2016, 07:16
by Rasta
Dames en heren, bezoekers van freegoldforum. Het is alweer 5 jaar dat we loungen op dit forum! Een forum voortgekomen uit oude fora, die om diverse redenen niet toegankelijk waren, omdat er tegengeluid klonk, een beheerder ineens besloot te cashen en een betaalforum ging invoeren, en wat nog niet meer.

Niet hier, gratis omdat publieke kennis toegankelijk hoort te zijn. Voor u, en door u. Laagdrempelig, en open voor kritiek (graag zelfs). Kan alleen de meningsvorming verbeteren, en daar kan je enkel je voordeel mee doen.

Maar goed vijf jaar dus, en al vijf jaar gratis. Is gratis ook gratis? In ieder geval hebben we met een hele kleine bijdrage vier jaar een forum sponsor, en hebben we al ruim vijf jaar een trouwe basis van posters. Dat is voldoende om het draaiend te houden zoals het is. Helaas is er geen ruimte voor cadeau's. Dat is anders toch maar een sigaar uit eigen zak toch? Of toch dan wel een heel klein cadeautje. Omdat we hier houden van uw privacy, gaan we het forum vanaf nu enkel via een beveiligde (https) verbinding kunnen benaderen. En natuurlijk, lezen we terug door de eerste hooimijt, weten we dat op 3 oktober 2011 goud op € €1279,48 en zilver op €25,14 sloot, en we toen met zijn allen iets moois zijn gestart!

Image

Re: Forum 5 jaar

Posted: 03 Oct 2016, 12:19
by Spruitje
Vijf jaar, wat vliegt de tijd snel.

Bedankt voor het prachtige initiatief Rasta, bedankt aan de webmaster om alles perfect draaiende te houden, bedankt voor de financiële steun Goudvergelijken.nl, bedankt aan allen voor de vele posts, verrijkende discussies, ondersteunende PM's in dagen dat het wat minder gaat ...

To all of you, you are my extended family, om het met de woorden van een goudpromotor te zeggen.

Image

Re: Forum 5 jaar

Posted: 03 Oct 2016, 14:57
by Rasta
En de forum sponsor heeft zojuist een nieuwe donatie toegezegd, waarvoor natuurlijk grote dank :D

Image

Re: Forum 5 jaar

Posted: 03 Oct 2016, 15:44
by Indiana Jones
Tjoh ... wat gaat de tijd snel.
5 jaar alweer op dit SUPER mooie forum.

Image

Re: Forum 5 jaar

Posted: 04 Oct 2016, 11:16
by Spruitje
Rasta wrote:En de forum sponsor heeft zojuist een nieuwe donatie toegezegd, waarvoor natuurlijk grote dank :D
Van pure extase per ongeluk op zijn banner geklikt. :lol:

Re: Forum 5 jaar

Posted: 04 Oct 2016, 20:51
by doubleyou
Yep, ook van mij een dikke merci !
De meesten zijn hier een beetje familie ;)